Helhedsorienteret Fysioterapi

-og KranioSakralTerapi

Underoverskrift

Fysioterapi

Som fysioterapeut arbejder jeg med holdningskorrektion, massage, vejrtrækning og træning. Holdningskorrektion/statikkorrektion har jeg lært af overlæge Fl.Vestberg. Der instrueres i de mindst ledbelastende stillinger.
Det vil ofte sige at smerter og ubehag kan forsvinde /blive mindre blot ved at man ændrer holdning. Kropsholdningen påvirker åndedrættet og en god holdning er basalt for korrekt vejrtrækning. Focus på åndedrættet er et must i al træning og behandling. Åndedrættets betydning for sundhed og veltilpashed i krop og sjæl er af stor vigtighed.
Massage mindsker spændinger i muskler, sener, bindevæv og organer.
Det giver øget Energi og ikke mindst Afspænding og Velvære for krop og sjæl.
Øvelser og træning er altid en del af behandlingen. Gode råd gives, især hvad angår kost og fordøjelse og velegnet motion.

Min behandling udi fysioterapi adskiller sig fra den offentligt støttede fysioterapi, ved at jeg, bl.a prioriterer at have god tid til en behandling.
En time -halvanden, alt efter aftale.
Hvis en behandling efter aftale tager kortere tid, så er det naturligvis til reduceret pris.
 
OBS...
Vær opmærksom på at jeg ikke har et såkaldt ydernummer og overenskomst med den offentlige sygesikring. Det vil sige, at jeg ikke får tilskud
fra offentlige midler.
Men ved medlemskab af sygesikringen ”danmark”
gives tilskud, hvis man har en henvisning fra egen læge. Så hvis du er med i ”danmark” og har i sinde at kontakte mig, så gå til egen læge og få en henvisning til en fysioterapeut.